Tietosuojaseloste

Kuka olen

Verkkosivustoni osoite on: https://hennahelmi.fi . Osoitteen omistaa ja osoitteessa sijaitsevaa verkkokauppaa hallinnoi toiminimeni Henna Helmi Heinonen Tmi, jonka kotipaikka on Seinäjoella.

Mitä henkilötietoa verkkosivusto kerää ja miksi

Verkkokauppaostosten yhteydessä asiakkaalta kysytään nimeä, puhelinnumeroa, sähköpostiosoitetta ja toimitusosoitetta sekä maksutietoja. Maksutietojasi sivusto ei kerää emmekä säilytä, sillä maksaminen tapahtuu erillisellä Klarnan palvelulla.

Nimeä sekä toimitusosoitetta tarvitaan lähetyksen toimittamiseen. Sähköpostiosoitetta ja puhelinnumeroa tarvitaan toimituksen käsittelytietojen ilmoittamiseen ja mahdollisten lisätietojen kysymiseen tai kysymyksiin vastaamiseen. Puhelinnumero on pakollinen silloin, jos lähetys halutaan tilata pakettina, jolloin saapumisilmoitus lähetetään viestinä puhelinnumeroon.

Sähköpostiosoitettasi saatetaan käyttää myös tilaamasi sarjan uusista julkaistavista osista ilmoittamiseen. Uutiskirjeitä lähetetään 1-2 vuodessa ja vain niille, jotka ovat tilanneet kyseistä sarjaa edeltävän vuoden aikana.

Verkkokauppapohja WooCommerce kerää lisäksi tietoa sijainnistasi, IP-osoitteestasi ja selaimesi tyypistä arvioidakseen verojen ja toimituskulujen määrän.

Evästeet

Vieraillessasi sivustolla sivusto säilyttää tietoa ostoskorisi sisällöstä sekä tuotteista, joita olet katsonut helpottaaksemme verkkokaupassa toimimista.

Kenelle tietosi jaetaan

Sivusto jakaa joitain tietojasi Klarna-maksupalvelun (tai muiden maksupalveluiden) kanssa silloin, kun valitset maksumenetelmäksesi Klarnan (tai muun kyseisen maksupalvelun). Näitä tietoja ovat mm. tiedot joita tarvitaan maksun toteuttamisessa tai -tukemisessa, esimerkiksi ostosten kokonaissumma ja laskutus tiedot. Tietojen jakaminen ovat välttämätöntä, jotta tilauksesi voidaan käsitellä loppuun.

Muita tietojasi ei jaeta muiden kanssa koskaan.

Kuinka kauan tietojasi säilytetään

Tallennamme tilauksesi tiedot 12kk ajan mahdollisten lisäkysymysten sekä tiedottamisen varalta sekä kirjanpidossa lakisääteisen vaaditun ajan verran.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Kuinka suojelen henkilötietojasi

Tilaustietosi säilytetään salasanalla suojatussa tietokannassa, jonne on pääsy vain Henna Helmi Heinonen Tmi:n työntekijöillä eli minulla. En säilytä maksutietojasi (esim. maksukorttisi numeroa) omassa tietokannassani.

Miten toimin tietomurron tapahtuessa

Tietomurron sattuessa tiedotan asiakkaitani, joiden tiedot on mahdollisesti murrettu tai kopioitu. En säilytä maksutietojasi omassa tietokannassani.