Tuplapulma, Maria!

25,00  Alv 10%

Odotettu ja kysytty IceLove-sarjan toinen osa on täällä!

Kumpi pääsee luistelemaan kauden ensimmäisiin kilpailuihin, Maria vai Vili? Muodostelmaluistelussa kilpaileminen ei ole itsestäänselvyys. Kisaohjelma tehdään sovitulle määrälle luistelijoita, ja koko ajan jokaisella luistelijalla on jäällä oma paikkansa. Osa joukkueesta opettelee saman paikan – tuplapaikan.

Maria ja Vili ovat luokkatovereita ja luistelevat molemmat samassa IceLove-joukkueessa tuplapaikkaparina. Mutta he eroavat toisistaan kuin yö ja päivä: toinen laskee leikkiä kaikesta, toinen haluaa olla paras kaikessa. Se tietää vaikeuksia niin koulussa kuin jäälläkin.

Ja kisoissa ohjelman voi luistella vain toinen tuplapaikkaparista! Olisipa se joku Maria itse! Eikä virnistelevä Vili, jota Marian on niin vaikea ymmärtää… vai onko sittenkään?

Hintaan sisältyy tietysti nimikirjoitus ja halutessasi omistuskirjoitus!

Kuvaus

Tuplapulma, Maria! (2018, Tammi) on IceLove-muodostelmaluistelujoukkueesta kertovan sarjan toinen, itsenäinen osa. Kirjassa on ihana Reetta Niemensivun laatima kuvitus. Sarja käsittelee urheiluharrastuksen, ystävyyden ja yhteishengen ohella lasten erilaisia elämäntilanteita.

Sarja sopii ahmimisikäisille, jo lukutaidon hallitseville 7-12 -vuotiaille. Sarjan ensimmäinen osa Nellyn uudet kuviot palkittiin keväällä 2018 Lasten LukuVarkaus-palkinnolla.

Lisätiedot

Paino 375 g
Mitat 18 × 20 × 3 cm