Pala omaa taivasta

35,00  Alv 10%

Pala omaa taivasta kuvaa kolmen suomalaisen naisen tietä takaisin unelmiensa luo.

550-sivuinen romaani on lukijoilta tulleen palautteen mukaan elämys ja kirja, joka kannattaa lukea loppuun. Kirja käsittelee naisen asemaa sekä naiseen kohdistuvia vaatimuksia nyky-Suomessa kolmen hyvin erilaisen naiskuvan, it-alalla yritystään luotsaavan Lauran, maaseudun vanhuspalvelussa työskentelevän Anskun ja kotiäiti-Joannan kautta.

Naiskuvien kautta kirja tutkii kotimaamme sisään piiloutuvia pieniä minikulttuureja, ikään kuin kuplia, joiden ulkopuolelle on vaikea nähdä – ellei itse riko kuplaa.

Varasto loppu

Osasto:

Kuvaus

Laura, Ansku ja Joanna: äkkirikas, kovaosainen ja bättre folkia. Jokainen on hukassa. Jokainen yllättää ja koskettaa niin syvältä, että lukijaa huimaa.

Ja hän tuntee, miten elämä ottaa uuden suunnan, niin kuin joku vain kääntäisi autoa, jonka kyydissä hän istuu.

Lauran elämä on bisnestä. Jos yrityskauppa toteutuu, hän on miljoonan rikkaampi! Mutta samppanja ei kuplikaan ja Pete jättää. Ehkä maaseudulta saa sisältöä elämään?

Ansku on sidottu osaansa. Kun kierros vanhusten kotihoidossa on ohi, kotona odottaa saamaton mies ja lapsi, jota on vaikea rakastaa. Aika on pakkautunut kerroksiksi eikä Ansku muuksi muutu.

Joannan elämä on kulissia. Tärkeintä on, mitä muut ajattelevat. Kunnes oma tytär on liian lukossa. Kun kulissin työntää itse nurin, se rojahtaa kunnolla.

On yhä aavistus toivosta.

Lisätiedot

Paino 550 g
Mitat 20 × 15 × 7 cm

Published by