Lähes täydellinen Miisa

Ale!

10,00  Alv 10%

Sarjan kuudennessa osassa 14 vuotta täyttänyt Miisa pääsee kisaamaan mestaruudesta. Vaan mistä löytää elämänilo uudenlaisten ulkonäköpaineiden keskellä?

Miisa haluaa huipputasolle. Uusien ohjelmien koreografiaa on rakennettu keväästä saakka, mutta kesän aikana on tapahtunut jotakin outoa. Hypyt, jotka Miisa on osannut hyvin, ovat kadonneet jonnekin. Jokin hänen kehossaan toimii eri tavalla kuin ennen. Ja pahinta on, ettei keväällä ostettu täydellinen kilpailupuku enää näytäkään hyvältä Miisan päällä. Se on liian lyhyt – ja liian tiukka. Myös Miisan muut vaatteet näyttävät kummallisilta Miisan päällä, kutistuneilta.

Miisa ottaa mallia olympiavoittaja Alina Zagitovasta ja vähentää syömistä. Kaveritkin tietävät, että huiput syövät vain pieniä haukkauksia. Lapsuuden idoli saa kuitenkin Miisan miettimään asioita uudelta kantilta.

Miisa-sarjan kuudennessa osassa käsitellään urheilumaailmaa viime vuosina puhuttanutta erittäin tärkeää aihetta: ulkonäköpaineita ja elämäniloa.

19 varastossa

Kuvaus

Taitoluisteluaiheinen Miisa-sarja käsittelee naiseksi kasvamista perinteisen tyttökirjallisuuden keinoin, tietysti modernilla vivahteella! Miisa, joka on sarjan alkaessa 13 vuoden ikäinen, kohtaa elämässään haasteita niin harrastuksessa, koulussa, ystävien kuin perheenkin parissa – tietenkään ensirakkautta unohtamatta.

Miisa-kirjat ovat nousseet monien lukijoiden suosikeiksi myös lajipiirien ulkopuolelta. Sarjassa on ilmestynyt kuusi osaa: Miisan kaksoisaxel (2014), Miisa voittaa kultaa (2015), Miisa ja jääprinsessa (2016), Miisa ja kaikkien aikojen kevät (2017), Miisa luisteluleirillä (2018) sekä Lähes täydellinen Miisa (2019).

Published by