Älä luovuta, Miisa! / Entäs nyt, Miisa?

25,00  Alv 10%

Miisa-sarjan kaksi viimeistä osaa yksissä kansissa!

Miisa on valmistautuu SM-noviisien valintakilpailuihin. Parhaat pääsevät luistelemaan Suomen mestaruudesta sarjan loppukilpailuun ja voittajasta tulee noviisitason Suomen mestari. Se voisi olla porras kohti maajoukkue-edustusta – onko Miisasta siihen? Entä Matiaksesta, Mintusta ja Lumista?

Samanaikaisesti elämä tuo uutta mietittävää monella saralla. Miisan harjoitusryhmässä tapahtuu muutoksia, samoin perheessä. Miisa joutuu miettimään arvojaan ja katsomaan pidemmälle tulevaisuuteen kuin on aiemmin katsonut. Entinen poikaystäväkään ei koko ajan tunnu ihan entiseltä.

Millaisiin ratkaisuihin Miisa SM-mittelöissä lopulta päätyy?

Hei tilaaja! Kirjaa on hyllyssä ”heti saatavilla” rajattu määrä. Määrän ylittävät kirjat toimitetaan jälkitoimituksena n. juhannukseen mennessä. Lisätilauksia voi tehdä 7.6. asti.

8 varastossa

Kuvaus

Taitoluisteluaiheinen Miisa-sarja käsittelee naiseksi kasvamista perinteisen tyttökirjallisuuden keinoin, tietysti modernilla vivahteella! Miisa, joka on sarjan alkaessa 13 vuoden ikäinen, kohtaa elämässään haasteita niin harrastuksessa, koulussa, ystävien kuin perheenkin parissa – tietenkään ensirakkautta unohtamatta.

Miisa-kirjat ovat nousseet monien lukijoiden suosikeiksi myös lajipiirien ulkopuolelta. Sarjassa on ilmestynyt kahdeksan osaa: Miisan kaksoisaxel (2014), Miisa voittaa kultaa (2015), Miisa ja jääprinsessa (2016), Miisa ja kaikkien aikojen kevät (2017), Miisa luisteluleirillä (2018), Lähes täydellinen Miisa (2019), Älä luovuta, Miisa! (2020) ja sarjan päätösosa Entäs nyt, Miisa? (2020).

LIITTYY AIHEESEEN

Hyvinvointialueiden isot kysymykset: miten ne ratkaisen?

Alueilla on aloittaessaan isoja kysymyksiä: raha, henkilöstö, palvelujen sijainti. Miten minä ne ratkaisisin?

Miten meidän nuorilla menee – ja mitä me sille tehdään?

Minulle kaikkein rakkain sote-sektorin siivu on nuoret. Olen paiskinut nuorten parissa töitä koko aikuisikäni, monesta eri näkökulmasta: psykologina nuorisopsykiatrian yksikössä…

Viisi syytä, miksi sinunkin pitää äänestää aluevaaleissa!

Olet ehkä kuullut, että meillä on meneillään hyvinvointialuevaalit. On menossa myös koronapandemia ja talvipakkaset, joten moni saattaa miettiä, viitsisikö äänestää.…

Kuuluuko kulttuuri hyvinvointialueelle? Entä lasten päivähoito?

Todetaan heti ensin: lasten päivähoito ei kuulu hyvinvointialueiden päätettäväksi. Siitä vain oli maakuntalehtemme Ilkka-Pohjalaisen mukaan yhdellä ehdokkaalla epäselvyyttä ja haastattelussa…