Älä luovuta, Miisa! / Entäs nyt, Miisa?

25,00  Alv 10%

Miisa-sarjan kaksi viimeistä osaa yksissä kansissa!

Miisa on valmistautuu SM-noviisien valintakilpailuihin. Parhaat pääsevät luistelemaan Suomen mestaruudesta sarjan loppukilpailuun ja voittajasta tulee noviisitason Suomen mestari. Se voisi olla porras kohti maajoukkue-edustusta – onko Miisasta siihen? Entä Matiaksesta, Mintusta ja Lumista?

Samanaikaisesti elämä tuo uutta mietittävää monella saralla. Miisan harjoitusryhmässä tapahtuu muutoksia, samoin perheessä. Miisa joutuu miettimään arvojaan ja katsomaan pidemmälle tulevaisuuteen kuin on aiemmin katsonut. Entinen poikaystäväkään ei koko ajan tunnu ihan entiseltä.

Millaisiin ratkaisuihin Miisa SM-mittelöissä lopulta päätyy?

Hei tilaaja! Kirjaa on hyllyssä ”heti saatavilla” rajattu määrä. Määrän ylittävät kirjat toimitetaan jälkitoimituksena n. juhannukseen mennessä. Lisätilauksia voi tehdä 7.6. asti.

8 varastossa

Kuvaus

Taitoluisteluaiheinen Miisa-sarja käsittelee naiseksi kasvamista perinteisen tyttökirjallisuuden keinoin, tietysti modernilla vivahteella! Miisa, joka on sarjan alkaessa 13 vuoden ikäinen, kohtaa elämässään haasteita niin harrastuksessa, koulussa, ystävien kuin perheenkin parissa – tietenkään ensirakkautta unohtamatta.

Miisa-kirjat ovat nousseet monien lukijoiden suosikeiksi myös lajipiirien ulkopuolelta. Sarjassa on ilmestynyt kahdeksan osaa: Miisan kaksoisaxel (2014), Miisa voittaa kultaa (2015), Miisa ja jääprinsessa (2016), Miisa ja kaikkien aikojen kevät (2017), Miisa luisteluleirillä (2018), Lähes täydellinen Miisa (2019), Älä luovuta, Miisa! (2020) ja sarjan päätösosa Entäs nyt, Miisa? (2020).

Published by