Hei Huomenta Suomi, hyvin pyyhkii!

Niin että on. Olin eilen siis Huomenta Suomessa puhumassa kirjastani ja sen sekä Minusta tulee kirjailija -blogin saamasta vastaanotosta.

Jos missasit ja jostain käsittämättömästä syystä haluat silti katsoa kyseisen pätkän, niin se löytyy MTV3:n Katsomosta tämän linkin takaa.

Kaikkien kaverien ja äidin ja isän ja mummojen mielestä olin tietysti ihan huippuhyvä, luonnollinen, en yhtään hermostunut, naseva, pätevä, älykäs ja kaikkea muuta sellaista. Itse en vielä ole katsonut. On niin kiva uskoa oikeasti olleensa huippuhyvä, luonnollinen, pätevä, naseva ja ennen kaikkea nätti, niin kuin lapset sanoivat!

Mua haastatteli toimittaja Tuomas Forsell, joka onnistui lyhyessä ajassa lanseeraamaan hyvän ajatusmallin: blogi on kuin kirjan oheistuote. Siinäpä pohdiskeltavaa ainakin runoilija Jouni Kempille, joka on joskus käynyt mun blogissa kaipailemassa oheistuotteita (ja itse teettänytkin omalle runokirjalleen t-paitoja oheisiksi, ellen nyt ihan väärin muista).

Niin ja hei, parasta oli tietysti se, että sain istua Tuomas Holopaisen kanssa samassa pöydässä! Ihan niin kuin olisin muka tärkeäkin ihminen!

9 Replies to “Hei Huomenta Suomi, hyvin pyyhkii!”

 1. Entisen blogin vakiokommentaattori tässä terve. Edellinen blogi sai tosiaan aika nolon lopun, mutta ei siitä pidempään. Uutta putkeen.

  Näin sinut Huomenta Suomessa ja vedit mielestäni hyvin. Haastattelija oli kiltti, eikä lähtenyt haastamaan, mutta aamu-show ei kai perinteisesti ole paikka, jossa haastateltavat laitetaan ”koville”.

 2. Ei, onneksi! Ei tarttenut kauheesti jännittääkään 🙂

 3. Hei,

  Kiva, että linkitit tuon ohjelman. Meillä katsotaan aamuisin vain Pikku Kakkosta ja vasta myöhemmin huomasin sinun olleen Huomenta Suomessa. Minua kyllä kiinnostaa katsoa tuo, kuten yleensäkin jutut sellaisista kirjailijoista, joiden kirjan olen lukenut.

  Onnea uudelle blogille. Pidän tämän ulkoasusta, se on raikas ja selkeä.

 4. Odotan sitä hetkeä, kun tv-esiintyminen ei ole enää Hennalle mikään juttu. Nyt kannattaa nauttia tuoreesta julkisuudesta, koska se on kivaa ja jännittävää. Jossain vaiheessa julkisuus alkaa tuntua arjelta.

 5. Heh, Lumiomena, omatkin lapset olivat mieluummin katsoneet Marttaa kakkoselta!

  En tiedä voisiko julkisuudesta tulla mulle koskaan arkipäivää niin kuin Tuomo ennustaa… Kun asun täällä kaukana, niin sitä ei ole (onneksi) tarjolla joka päivä eikä mua voida soitella asiantuntijaksi ihan jokaiseen bloggaamista koskevaan uutiseen telkarissa 😉

 6. Moikka vaan!
  Kyllä nyt harmittaa, kun jäi näkemättä tuo Huomenta Suomen osuutesi. Ei nimittäin enää löydy linkin takaa 🙁
  Erittäin paljon onnea uudelle blogillesi!!!

 7. Hö! Kuukauden ajan sen piti olla saatavilla!

 8. on se siellä, ei vaan linkissä. löytyy vasemmasta palkista.

Kommentit on suljettu.